Lock Alarm

Lock Alarm Kabel

De Lock Alarm Kabel is een zeer veelzijdig toepasbaar kabelslot met alarm. Het alarm (120dB!) gaat af, zodra de staalkabel wordt doorgeknipt of wanneer geprobeerd wordt om de behuizing van het slot te saboteren. Deze Lock Alarm kan worden ingezet voor beveiliging van uw tuinmeubelen, uw ladder, gereedschap, fietsen, scooters, motoren, aanhanger, caravan enz. enz.
Ook op reis of op vakantie kan de Lock Alarm van groot nut zijn: voor beveiliging van uw kampeerspullen, duikuitrusting, surfplank, bijboot, buitenboordmotor, SNOWBOARD, etc.
De toepassingsmogelijkheden zijn enorm en het mooie is, dat men meerdere zaken gelijktijdig kan beveiligen.    Bekijk HIER de brochure.

Afhankelijk van de situatie kan men kiezen voor een kabel van 2,4 meter, een van 4,6 meter of van 10 meter lengte. De vierde mogelijkheid is de Lock Alarm XT met een twee maal zo dikke, iets kortere (1,3 meter) kabel. De Lock Alarm kan aan een wand of muur bevestigd worden d.m.v. een meegeleverde bevestigingsplaat en schroeven. Voor bevestiging aan een stang of buis wordt eveneens een speciale beugel meegeleverd. Uiteraard kunt u de Lock Alarm ook bevestigen aan het te beveiligen object zelf.
Beide bevestigings-accessoires bestaan uit een stalen binnenkant, voorzien van een kunststof buitenlaag, evenals uiteraard de Lock Alarm zelf.

Deze Lock Alarms worden gevoed door een 9V batterij (niet meegeleverd).

Nog even enkele belangrijke feiten op een rij:

- Compacte afmetingen: 14 x 7,5 x 5 cm
- Licht gewicht: ca. 400 - 1000 gram, afhankelijk van de uitvoering
- Eenvoudig en snel te gebruiken
- Draagbaar en vrijstaand te gebruiken, maar ook te bevestigen aan wand, muur, buis of aan het te beveiligen object zelf
- In vier maten leverbaar (2,4 - 4,6 - 10 en 1,3 meter kabellengte)

!

Lock Alarm 4,6M

Gewicht: kg
Lock Alarm 4,6M

Lock Alarm met kabellengte van 4,6 meter. Compleet met alle bevestigingsaccessoires en twee sleutels.

Lock Alarm 10M

Gewicht: kg
Lock Alarm 10M

Lock Alarm met kabellengte van 10 meter. Compleet met alle bevestigings accessoires en twee sleutels.

Lock Alarm XT

Gewicht: kg
Lock Alarm XT
Lock Alarm met dikke kabel en een lengte van 1,3 meter. Compleet met alle bevestigings accessoires en twee sleutels.